Profiel

Puts Accountant & Advies is gevestigd aan de Kanaaldijk NW 67, 5707 LC te Helmond met postadres: Postbus 430, 5700 AK te Helmond.

Puts Accountant & Advies staat onder leiding van een registeraccountant en een accountant- administratieconsulent en beschikt over een team van ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Henk Puts, geboren 1956 en wonende te Helmond, is al vanaf 1977 actief in de accountancy. Henk is sinds 1984 accountant-administratieconsulent en sinds 1991 registeraccountant. Henk is sinds 1989 eindverantwoordelijk en sinds 1998 eigenaar van ons kantoor.

Puts Accountant & Advies richt zich op alle sectoren in het midden en kleinbedrijf, vrije beroepen en particulieren. In het gehele traject van startende ondernemer, bedrijfsgroei, bedrijfsopvolging tot pensionering willen we een belangrijke rol van betekenis vervullen.

Puts Accountant & Advies is aangesloten bij de NBA Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, Auxilium en de vakorganisatie van Register Belastingadviseurs (RB).

Puts Accountant & Advies is er bijzonder trots op dat we vele familiebedrijven al generaties lang mogen begeleiden en adviseren. Dit continu door onze klanten in ons gestelde vertrouwen zien we als onze beste reclame.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek bieden we u gratis aan.

De koffie staat klaar.

Klanten aan het woord:

Na een prettig eerste contact zijn alle afspraken goed nagekomen. Goed dat er wordt meegedacht en adviezen worden gegeven die je voordeel opleveren. Dit kantoor is zijn geld dubbel en dwars waard.

Rob L. uit Deurne

Ik ervaar het kantoor als een vakkundig accountantskantoor. Ze komen netjes hun afspraken na. Je betaalt niets te veel voor het deskundige advies en de goede service.

Thijs uit Helmond

Wij zijn aangesloten bij:

Vestiging Helmond
Kanaaldijk N.W. 67
5707 LC Helmond

T: 0492-522756
F: 0492-527295
E: info@putshelmond.nl