Startersbegeleiding

U gaat uw droom verwezenlijken: u begint uw eigen bedrijf. Nadat u deze beslissing hebt genomen, komen er heel wat vragen op u af.

Welke rechtsvorm kiest u?

Hoe zet u uw nieuwe bedrijf in de markt? Welke risico’s loopt u en hoe kan ik me hiertegen beschermen? Gaat u wel of niet met personeel aan de slag? Zeker in de beginperiode zijn er meer vragen dan antwoorden.

Opstellen ondernemingsplan

Het is verstandig om uw ideeën en plannen uit te werken in een ondernemingsplan. Hierbij kunnen wij een grote rol van betekenis vervullen. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het samenstellen van uw investerings- en uw financieringsplan. Uw exploitatiebegroting zullen we op plausibiliteit toetsen met branchecijfers. De liquiditeitsbegroting zal uitsluitsel geven of uw plannen te verwezenlijken zijn.

Welke ondernemingsvorm is voor u het meest geschikt?

Start u als eenmanszaak, vennootschap onder firma of als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid? Hoe past dit op uw financiële situatie, met welke risico’s moet u rekening houden.

Risico’s en verzekeringen

Wij attenderen u op de belangrijkste ondernemersrisico’s en wijzen u op de mogelijkheden om deze risico’s te beperken en te verzekeren.

Praktische ondersteuning

Bij het starten van een bedrijf moeten heel veel praktische zaken geregeld worden. Inschrijving bij de Kamer van Koophandel, aanmelding bij de belastingdienst voor het aanvragen van een BTW nummer en loonbelastingnummer, het afsluiten van diverse contracten of overeenkomsten ( koop-, huur-, leverings/betalingsvoorwaarden, arbeidscontracten, etc.), vergunningsaanvragen bij de overheid en het afsluiten van verzekeringen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening

Het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek is gratis en de koffie staat klaar.

Klanten aan het woord:

Ik ervaar het kantoor als een vakkundig accountantskantoor. Ze komen netjes hun afspraken na. Je betaalt niets te veel voor het deskundige advies en de goede service.

Thijs uit Helmond

Na een prettig eerste contact zijn alle afspraken goed nagekomen. Goed dat er wordt meegedacht en adviezen worden gegeven die je voordeel opleveren. Dit kantoor is zijn geld dubbel en dwars waard.

Rob L. uit Deurne

Wij zijn aangesloten bij:

Vestiging Helmond
Kanaaldijk N.W. 67
5707 LC Helmond

T: 0492-522756
F: 0492-527295
E: info@putshelmond.nl