Advies

Regelmatig vallen er belastingaangiften, zoals vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting of loonheffing op uw mat. Voor u is dit een vervelende en bijna onmogelijke opgave, gezien de specifieke regels in de belastingwetgeving, die bovendien bijna jaarlijks wijzigen. Wij kunnen hierin een belangrijke rol van betekenis vervullen en gaan er van uit dat u liever niet te veel belasting betaalt!

Aangiften

Hebt u al eens overwogen om de belastingaangiften uit te besteden? Geen rompslomp meer, geen blauwe enveloppen meer op uw adres? Wij kunnen de aangiften voor u verzorgen. Dan weet u zeker dat het op tijd, zorgvuldig en deskundig gebeurt. De tijd die u hiermee bespaart, kunt u besteden aan dat waar u goed in bent!

Begeleiding bij belastingcontrole

Elke ondernemer kan te maken krijgen met een belastingcontrole. Een medewerker van de belastingdienst komt langs om de zaken met u door te nemen. Welke informatie moet u de controlerende ambtenaar verstrekken? Wat mag de controleur vragen? Ontstaat er gaandeweg de controle een verschil van mening? Voorkom onnodige spanning en besteed de controle uit aan ons. Wij hebben veel ervaring met belastingcontroles en begeleiden deze graag voor u.

Fiscaal – juridisch advies

Ons kantoor beschikt over jarenlange ervaring en vereiste deskundigheid in belastingzaken. Wij blijven constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de verschillende soorten belastingen en adviseren u tijdig om hierop in te spelen.

Wij adviseren u actief omtrent uw meest optimale fiscale positie. Past een salarisaanpassing, dividenduitkering of pensioentoekenning het beste in uw financieel plaatje?

Is de gekozen rechtsvorm nog steeds het meest ideaal? Is eenmanszaak of vennootschap onder firma nog steeds uw beste rechtsvorm of is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een holdingconstructie geen beter alternatief?

Financiële planning

Wat zijn de gevolgen van belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Kunt u de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, echtscheiding, bedrijfsverkoop, overlijden en pensionering financieel zonder problemen opvangen?

Wij beschikken over  fiscaal en financieel onderlegde personen die u hierbij kunnen ondersteunen.

Second opinion

In een eerste kennismakingsgesprek bieden wij u gratis een second opinion aan.

Klanten aan het woord:

Ik ervaar het kantoor als een vakkundig accountantskantoor. Ze komen netjes hun afspraken na. Je betaalt niets te veel voor het deskundige advies en de goede service.

Thijs uit Helmond

Na een prettig eerste contact zijn alle afspraken goed nagekomen. Goed dat er wordt meegedacht en adviezen worden gegeven die je voordeel opleveren. Dit kantoor is zijn geld dubbel en dwars waard.

Rob L. uit Deurne

Wij zijn aangesloten bij:

Vestiging Helmond
Kanaaldijk N.W. 67
5707 LC Helmond

T: 0492-522756
F: 0492-527295
E: info@putshelmond.nl