Accountancy

U wilt weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat. U wilt weten welke risico’s uw bedrijf loopt en hoe u deze risico’s kunt vermijden of beperken. U hebt ondersteuning nodig in besprekingen met de bank en/of belastingdienst of bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. U wilt dat uw jaarrekening voldoet aan wet- en regelgeving en voldoende financiële informatie bevat. Wij kunnen u op al deze fronten van dienst zijn en kunnen u ondersteunen bij belangrijke financiële aspecten van uw onderneming.

Samenstellen en/of beoordelen van uw jaarrekening

De belastingdienst, uw bank en de Kamer van Koophandel en overige belanghebbenden verwachten jaarlijks van u een jaarrekening, die voldoet aan de wet- en regelgeving en die voldoende inzicht geeft in uw financiële situatie.

Inrichting van uw financiële administratie en administratieve organisatie

Uw boekhouding is het een essentieel hulpmiddel voor de besturing van uw onderneming. Het optimaal inrichten van uw administratie is belangrijk voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij kunnen u begeleiden bij het goed inrichten en bij het verwerken van uw financiële administratie.

Hoe weet u of wat in uw boekhouding staat betrouwbaar is? Hoe controleert u of al uw omzet is gefactureerd en al uw kosten volledig zijn opgenomen? Een juiste inrichting van uw administratieve organisatie biedt meer zekerheid ter beheersing van uw onderneming.

Verzorgen van publicatiestukken voor het handelsregister

Als ondernemer in een besloten vennootschap bent u wettelijk verplicht jaarlijks uw jaarrekening te deponeren bij de Kamer van Koophandel. Het verzuimen hiervan kan leiden tot bestuurdersaansprakelijkheid. Wij ondersteunen u bij het voldoen aan deze wettelijke verplichting.

Accountantsverklaringen

Diverse instanties vragen u om een accountantsverklaring, zoals verzekeringsmaatschappijen, banken, subsidieverstrekkers en overheden (openbare aanbestedingen). Wij zorgen ervoor dat deze verklaringen voldoen aan de wet- en regelgeving.

Wij beschikken over de ervaring en vereiste deskundigheid om u van dienst te kunnen zijn in alle financiële aspecten van uw onderneming.

Klanten aan het woord:

Na een prettig eerste contact zijn alle afspraken goed nagekomen. Goed dat er wordt meegedacht en adviezen worden gegeven die je voordeel opleveren. Dit kantoor is zijn geld dubbel en dwars waard.

Rob L. uit Deurne

Ik ervaar het kantoor als een vakkundig accountantskantoor. Ze komen netjes hun afspraken na. Je betaalt niets te veel voor het deskundige advies en de goede service.

Thijs uit Helmond

Wij zijn aangesloten bij:

Vestiging Helmond
Kanaaldijk N.W. 67
5707 LC Helmond

T: 0492-522756
F: 0492-527295
E: info@putshelmond.nl